Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Un tânăr beat a furat mașina mamei sale și a intrat cu ea într-un gard

Foto: Arhiva

Un tânăr de 21 de ani este cercetat de polițiști după ce a furat mașina mamei sale, a condus-o beat și a produs cu ea un accident. Duminică, în jurul orei 08.00, tânărul de 21 de ani din comuna Bilca, a sustras din curtea locuinței, autoturismul mamei sale, pe care l-a condus pe drumurile publice.

Astfel, luni, în jurul orei 00.50, după ce a consumat băuturi alcoolice la mai multe baruri de pe raza comunelor Bilca și Gălănești, în timp ce conducea autototurismul pe DJ 178F, la ieşirea din satul Hurjuieni, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în gardul unui imobil din zonă.
like facebook, suceava, news, stiri
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „furt în scop de folosință”, ce va fi soluţionat procedural”, susțin polițiștii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un tânăr beat a furat mașina mamei sale și a intrat cu ea într-un gard | Moldova24

Lăsați un comentariu

*