Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

270 de caricaturiști din 55 de țări la Expoziția de Grafică Satirică Bucovina- România. Vezi premiile!

Muzeul Bucovinei, Consiliul Județean Suceava și Asociaţia “Gândeşte” – gândește.org organizează a XII a ediție a Expoziţiei Internaţionale de Grafică Satirică BUCOVINA , având în acest an tema: “Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu!”.

Vernisajul expoziției va fi în data de 14 iunie 2018, ora 11, în foaierul Muzeului de Istorie, Muzeul Bucovinei.
like facebook, suceava, news, stiri
La cea de a XII- a ediție a expoziției internaționale s-au înscris în concurs 270 de caricaturiști cu 881 de caricaturi, din 55 de țări. Chiar de la început, de la primele ediții, această competiție a crescut atât în numărul de participanți cât și în calitatea lucrărilor trimise, fiind popularizată de multe site-uri de specialitate din lume. FECO a apreciat evenimentul de la Suceava.

Juriul expoziției : Mihai Pînzarul Pim – caricaturist, George Licurici – caricaturist, Ovidiu Ambrozie Bortă BOA – caricaturist, împreună cu reprezentanţii asociaţiei « Gândeşte », au selectat caricaturile pentru expoziția Internaţională de Grafică Satirică BUCOVINA – ROMANIA, precum și lucrările premiate din acest an.

Reamintim că premiile sunt:
Premiul I – 500 € + diploma + medalia de aur
Premiul II – 300 € + diplomă
Premiul III – 100 € + diplomă
Mențiune – diplomă + medalii
Mențiune – diplomă + medalii
Mențiune – diplomă + medalii
și vor fi făcute publice la deschiderea oficială a expoziției, unde pe lângă caricaturile premiate vor putea fi admirate caricaturile nominalizate de juriu, precum și lucrările selectate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*