Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Urmărire cu focuri de armă! Trei tineri au ajuns cu mașina într-un gard încercând să scape de poliție

A fost o urmărire ca-n filme la Vicovu de Sus, după o mașină al cărei șofer a refuzat să oprească, sâmbătă, în jurul orei 04.20, la semnalul polițiștilor.

like facebook, suceava, news, stiriPotrivit Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, în timp ce acționa pe str. Calea Cernăuți, din orașul Vicovu de Sus, un echipaj de poliţie a identificat și efectuat semnalul regulamentar de oprire având în funcţiune semnalele luminoase şi acustice ale autospecialei de poliție, unui autoturism înmatriculat în străinătate, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de circa 5 km, până în comuna Straja, când, într-o curbă, tânărul de la volan a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit de pe carosabil și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

După impact, din autoturism au coborât trei tineri care au încercat să fugă, fiind urmăriți de polițiști, față de conducătorul auto procedându-se la efectuarea somației legale și executarea a trei focuri de armă în plan vertical.

Conducătorul auto a fost imobilizat și identificat ca fiind D.S., un minor de 17 ani din comuna Ulma, care emana halena alcoolică și care a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Autoturismul a fost ridicat de la fața locului și indisponibilizat la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, identificarea pasagerilor, a deținătorului legal și stabilirea situației vehiculului. În cauză, față de minorul de 17 ani s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, ce va fi soluționat procedural”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*