Sâmbătă 16 Februarie 2019, Actualizat acum 46 zile 12:00 am

 

Pedepse mai mici pentru membrii grupării care alimenta cu droguri peste 600 de tineri din Suceava

Membrii grupării care alimenta cu droguri peste 600 de tineri din Suceava au primit pedepsele finale. Curtea de Apel Suceava a decis reducerea pedepselor dealerilor de droguri coordonați de Ilie Popovici.

Ilie Po­po­vici, de 47 de ani, din municipiul Suceava, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare (inițial primise cinci ani de închisoare), Ionuț Păstrăv zis „Recu”, de 30 de ani, din Suceava a primit trei ani de închisoare cu suspendare (inițial fusese condamnat la patru ani de închisoare), Bogdan Andrei Nastasi, de 34 de ani, din Su­cea­va va sta după gratii trei ani și nouă luni de închisoare (patru ani și cinci luni de închisoare primise inițial),  Andrei Diaconu zis „Dică”, de 29 de ani, din Suceava a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, Stefan Florin Papuc, de 28 de ani, din Suceava, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare. Ultimii doi primiseră aceeași pedeapsă de la Tribunalul Suceava.

like facebook, suceava, news, stiriOvidiu- Gheorghe Ursachi zis „GJ”, din  Vicovu de Sus, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare (inițial primise doi ani de închisoare cu executare), Constantin Georgiță zis „Ciuperi”, din Vicovu de Sus, a primit doi ani și 15 zile de închisoare ( de la doi ani și trei luni), Ioan Popovici, zis „Ionel” a primit  doi ani de închisoare cu suspendare (inițial primise trei ani de închisoare), iar Sergiu Alexandru Iftimie a primit șase luni de închisoare cu suspendare, pedeapsa fiindu-i redusă de la  un an de închisoare cu suspendare.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava -Serviciul Acţiuni Speciale şi lucrători de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava, sub coordonarea unui procuror, au făcut în data de 24 iulie 2013, 16 percheziții domiciliare în judeţul Suceava pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în procurarea şi vânzarea de droguri de risc şi mare risc, precum şi de substanţe cu efect psihoactiv cunoscute sub numele de etnobotanice. Drogurile şi etnobotanicele erau achiziţionate vrac de la diferiţi furnizori din ţară, ambalate în pliculeţe de 0,25 – 0,50 grame şi revândute cu preţuri între 30 şi 60 de lei. Membrii reţelei vindeau între 20 şi 30 de plicuri cu astfel de substanţe, zilnic.

Peste 600 de tineri din judeţul Suceava erau alimentați cu droguri de membrii grupării, fiind prinși în flagrant 33 de consumatori, care aveau asupra lor 171 de plicuri de substanţe cu efect psihoactiv, în valoare de aproximativ 9.000 de lei.

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*