Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Bărbat judecat după ce și-a amenințat tatăl cu pistolul

Un individ a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, în stare de libertate, miercuri, după ce și-a amenințat tatăl cu un pistol.

V.D.I este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor” și ”uzul de armă fără drept”.

like facebook, suceava, news, stiriÎn ziua de 21 septembrie 2014 în intervalul ora 16:30-17:00 numitul V.D.I., s-a deplasat la domiciliul tatălui său, şi pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, fiind în stare avansată de ebrietate, a tras în locuinţa sa, un foc de armă cu pistol cu glonţ cal. 5,6 mm pe care l-a deţinut ilegal, iar pistolul cu glonţ de calibru 5,6 mm pe care numitul V.D.I. l-a folosit în scop de ameninţare a tatălui său, a fost introdus ilegal în ţară, din Republica Cehă, la data de 21.12.2013.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, susțin procurorii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*