Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

O delegație impresionantă din Suceava va participa la mitingul organizat de PSD la București

Este mobilizare în organizaţiile PSD din ţară pentru mitingul care va avea loc sâmbătă la Bucureşti. Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, pentru Mediafax, că 3.000 de persoane din județul Suceava vor participa la mitingul  împotriva abuzurilor.

Mitingul se va desfăşura sâmbătă, începând cu ora 20.00, în Bucureşti, Piaţa Victoriei.

like facebook, suceava, news, stiriUn miting organizat împotriva abuzurilor care se întâmplă în România de mult timp, faptul că democraţia şi statul de drept sunt afectate de câţiva ani în România. Facem acest miting pentru a arăta că suntem decişi să mergem până la capăt. Îi aşteptăm pe toţi acre vor să trăiască într-o ţară liberă, în care să nu mai fie instituţii aflate sub teroare, unde, din cauza unei propagande toxice uriaşe se pune problema ca o putere subterană să paraziteze deciziile şi să influenţeze într-un mod ocult decizii importante, să permită instruziuni neconstituţionale, să permită ca cetăţeni români, firme româneşti să fie închise, zeci, mii de destine să fie distruse”, a declarat luni, după şedinţa PSD, Liviu Dragnea.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. RZV says:

    Pardon…..cumva…. cei de la PSD taie si spanzura, fac tot felul de combinatii si tot ei fac miting contra abuzurilor….. poate vor sa aiba libertate 100% in a face legea si combinatiile in tara noastra … Bravo !!!!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. O delegație impresionantă din Suceava va participa la mitingul organizat de PSD la București | Moldova24

Lăsați un comentariu

*