Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Zeci de amenzi aplicate de jandarmii suceveni în minivacanța de 1 iunie

În perioada 01 – 03 iunie 2018 a.c., activitatea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a avut un caracter preponderent preventiv, iar misiunile au vizat în principal asigurarea măsurilor de ordine publică în zonele în care au fost organizate evenimente cultural-artistice, sportive și religioase.
În intervalul de timp menţionat, jandarmii au intervenit independent sau în cooperare cu poliţiştii la un număr de 8 apeluri efectuate prin SNUAU 112.
like facebook, suceava, news, stiri
Pe timpul executării misiunilor, jandarmii au aplicat un număr de 32 sancțiuni contravenționale în valoare de 4200 lei.

Totodată, au fost constatate 6 infracţiuni (printre acestea enumerându-se: 1 infracțiune de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, 2 infracțiuni de amenințare, 1 infracțiune de loviri și alte violențe, 1 infrațiune de distrugere și 1 infracțiune de furt), dintre care 4 în cooperare cu poliţia.

Jandarmii din cadrul celor 6 posturi montane au acţionat zilnic pentru menţinerea unui climat de linişte, respectarea legislaţiei de mediu şi a normelor privind ariile şi rezervaţiile naturale protejate, precum şi pentru informarea şi acordarea de sprijin turiştilor aflaţi pe traseele montane şi prevenirea şi combaterea infracţiunilor.

Totodată, în perioada 01-03 iunie 2018, jandarmii suceveni au desfășurat 20 de activități de prevenire și combatere a faptelor antisociale la care au participat aproximativ 2000 de persoane.
Acestea au fost informate cu privire la conduita pe care trebuie să o adopte pe timpul manifestărilor publice, respectarea legislației în vigoare și sancțiunile care pot fi aplicate în cazul neconformării dispozițiilor legale. Turiștii au fost informați cu privire la respectarea traseelor montane, a legislației pe linie de protecție a mediului, precum și modul de acțiune în cazul unui eveniment negativ.
Cu această ocazie au fost distribuite pliante și flyere.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Zeci de amenzi aplicate de jandarmii suceveni în minivacanța de 1 iunie | Moldova24

Lăsați un comentariu

*