Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Un bărbat s-a răsturnat cu mașina pe un drum, la o diferență de nivel de 1,60 m. Era băut și nu avea permis

Joi noapte, în timp ce conducea autoturismul din curtea imobilului unde locuiește pentru a pătrunde în DC Pogoteni, din comuna Dorna Arini, un localnic de 49 de ani, nu s-a încadrat corespunzător şi s-a răsturnat în drumul comunal, de la o diferenţă de nivel de 1,60 metri.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Din verificările ulterioare efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
like facebook, suceava, news, stiri
Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*