Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO A încercat să dea cu un Audi peste polițiștii de frontieră. După o urmărire, mașina a fost găsită abandonată

Un echipaj al poliției de frontieră de la Sectorul Poliției de Frontieră Brodina a identificat, miercuri seară, pe raza localității de frontieră Nisipitu, un autoturism marca Audi A3, despre care existau suspiciuni că transportă țigări de proveniență ucraineană.

Polițiștii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a mașinii, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea în mare viteză, spre lucrătorii de poliție, cu intenția de a-i lovi, moment în care polițiștii de frontieră au executat un foc de armă spre pneurile autoturismului.
like facebook, suceava, news, stiri
Drept urmare, polițiștii au pornit în urmărirea mașinii folosind semnalele acustice și luminoase, iar la scurt timp polițiștii de frontieră au descoperit autoturismul abandonat pe raza localității Brodina.

Imediat, s-au luat măsuri de supraveghere și cercetare a zonei, ocazie cu care în mașină au fost observate mai multe colete cu țigări.

Autoturismul abandonat a fost transportat la sediul poliției de frontieră, unde în urma inventarierii baxurilor a rezultat cantitatea de 3.900 pachete cu țigări, marca Marble, de proveniență ucraineană.
Întreaga cantitate de țigări în valoare de 46.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la activitatea infracțională în valoare de 12.000 lei au fost indisponibilizat la sediul sectorului în vederea documentării întregii activități infracționale.

În continuare, polițiștii de frontieră fac cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*