Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Tupeu fără margini! Un traficant de droguri din Suceava continuă să vândă stupefiante deși a fost condamnat la închisoare

perchezitii, stiri, suceava, news, diicot, politieIlie Popovici (47 de ani), din municipiul Suceava, a intrat din nou în atenţia procurorilor DIICOT după ce şi-a reluat activităţile privind traficul de droguri. Acesta a început din primăvara anului curent să vândă din nou droguri pe raza municipiului Suceava, scrie Adevărul.

like facebook, suceava, news, stiriÎn anul 2013, procurorii DIICOT au destructurat reţeaua de traficanţi de droguri coordonată de Ilie Popovici. Gruparea avea peste 600 de clienţi şi era formată din mai multe persoane. În dosarul respectiv, Popovici a fost condamnat în primă instanţă la cinci ani de închisoare, însă decizia nu este definitivă. Pentru că şi-a reluat activitatea infracţională, Ilie Popovici a fost băgat înapoi după gratii în arest preventiv.

Ilie Popovici şi traficanţii săi de droguri sunt acuzaţi că au pus bazele unei reţele care se ocupa cu traficul de droguri şi etnobotanice. Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava – Serviciul Acţiuni Speciale şi lucrători de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava, sub coordonarea unui procuror, au făcut în data de 24 iulie 2013, 16 percheziţii domiciliare în judeţul Suceava. Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava au investigat activitatea unui grup infracţional organizat, specializat în procurarea şi vânzarea de droguri de risc şi mare risc, precum şi de substanţe cu efect psihoactiv cunoscute sub numele de etnobotanice.

Citeste mai mult: adev.ro/p9hiqs


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*