Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Tânăr depistat de polițiști în Marginea, la volanul unei mașini cu acte false

O patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control, la data de 26 mai, pe DN 2E, din comuna Marginea, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un tânăr de 22 de ani, din județul Vaslui.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul este radiat din circulație din data de 26.03.2018 și nu figurează ca fiind înmatriculat definitiv sau provizoriu în România.

Totodată, întrucât conducătorul auto a prezentat pentru autovehiculul condus, polița RCA și dovada ITP-ului, ambele valabile la data de 26.05.2018, a rezultat că există bănuiala rezonabilă că acestea ar fi false.
like facebook, suceava, news, stiri
Cu ocazia cercetărilor, conducătorul auto a declarat că a achiziționat autoturismul de la o persoană din județul Vaslui, la jumătatea lunii martie 2018, în baza unui contract de vânzare cumpărare pe care nu-l are asupra sa și nu a cunoscut faptul că, autoturismul este radiat din circulație.

Potrivit IPJ Suceava, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, complicitate la „fals material în înscrisuri oficiale” şi „uz de fals”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*