Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

FOTO Urmărire ca-n filme. Focuri armă după un Mitsubishi Shogun burdușit cu țigări de contrabandă

Un autoturism Mitsubishi Shogun, burdușit cu țigări de contrabandă, a fost confiscat de polițiștii de frontieră suceveni. Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră,  joi seară, au identificat pe un drum forestier greu accesibil, de pe raza localității Brodina de Sus, un autoturism de teren marca Mitsubishi Shogun, despre care existau date că transportă țigări de proveniență ucraineană.
like facebook, suceava, news, stiri
Poliţiştii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea mijlocului de transport, însă şoferul nu a oprit, continuându-și deplasarea. Lucrătorii au efectuat somațiile legale, dar conducătorul autoturismului nu s-a supus acestora, fapt pentru care au folosit armamentul din dotare şi au tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical şi spre pneurile autoturismului, conform prevederilor legale.

La scurt timp, autoturismul a fost găsit abandonat şi plin cu ţigări de contrabandă, motiv pentru care a fost dus la sediul S.T.P.F. Suceava, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 13.340 pachete de țigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 156.078 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul de teren, cu număr de înmatriculare specific Marii Britanii, în valoare de 6.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În continuare poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO Urmărire ca-n filme. Focuri armă după un Mitsubishi Shogun burdușit cu țigări de contrabandă | Moldova24

Lăsați un comentariu

*