Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Carambol cu patru mașini la Suceava. O tânără a fost rănită

Un carambol cu patru mașini a avut loc  din cauza unui șofer de 23 de ani neatent. Accidentul a avut loc miercuri seară. În timp ce conducea autoturismul pe DJ 208A, din municipiul Suceava, un tânăr de 23 de ani din comuna Bosanci nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers şi a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus de o tânără de 20 de ani din comuna Udești, pe care l-a proiectat în autoturismul condus de un bărbat de 68 de ani din municipiul Suceava.
like facebook, suceava, news, stiri
În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 68 de ani, a fost proiectat în autoturismul condus de un bărbat de 31 de ani, din municipiul Fălticeni, oprit în intersecția DJ 208A, cu strada Mihai Viteazul din localitate, pentru a se asigura în vederea efectuării virajului spre stânga.

Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto de 20 de ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„Cei patru conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*