Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Zeci de amenzi aplicate de jandarmi în weekend. Un tânăr a fost prins cu droguri

În perioada 18 – 20 mai 2018 a.c., activitatea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a avut un caracter preponderent preventiv, iar misiunile au vizat în principal asigurarea măsurilor de ordine publică în zonele în care au fost organizate evenimente cultural-artistice și sportive.

În intervalul de timp menţionat, jandarmii au intervenit independent sau în cooperare cu poliţiştii la un număr de 4 apeluri efectuate prin SNUAU 112, care au vizat în principal situaţii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.
like facebook, suceava, news, stiri
Jandarmii din cadrul celor 6 posturi montane au acţionat zilnic pentru menţinerea unui climat de linişte, respectarea legislaţiei de mediu şi a normelor privind ariile şi rezervaţiile naturale protejate, precum şi pentru informarea şi acordarea de sprijin turiştilor aflaţi pe traseele montane şi prevenirea şi combaterea infracţiunilor.

În dispozitivele de ordine publică au acționat 90 de jandarmi în fiecare zi. S-au înregistrat şi situaţii care au impus luarea măsurilor legale, fiind aplicate un număr de 30 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.100 lei.

Totodată, au fost constatate 2 infracţiuni (deținere de droguri de risc și una la regimul rutier), dintre care 1 în cooperare cu poliţia.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Zeci de amenzi aplicate de jandarmi în weekend. Un tânăr a fost prins cu droguri | Moldova24

Lăsați un comentariu

*