Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

125 de profesori pensionari suceveni rămân la catedră

Un număr de 125 de profesori pensionari rămân la catedră în instituțiile de învățămând sucevene.

Chiar dacă au împlinit vârsta legală de pensionare, anul acesta, la nivelul judeţului Suceava au fost validate de Inspectoratul Școlar Județean 125 de cereri privind menţinerea în activitate ca titular în funcţia didactică peste vârsta de pensionare pentru anul scolar 2018-2019.

like facebook, suceava, news, stiriReprezentanții ISJ susțin că numărul cererilor profesorilor pensionari de a rămâne la catedră crește de la un an la altul. În total au fost 132 de cereri, dar șapte nu au fost validate pentru că nu au îndeplinit condiţiile tehnice.  În schimb, 13 profesori au solicitat pensionarea anticipată.

Până la sfârșitul acestui an școlar, se vor pensiona 129 de cadre didactice.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. gigi says:

    Rușine și rușinos ce se întâmplă în Suceava! Acești pensionari care cer prelungiri nu au dat în viata lor un concurs de titularizare și cei tineri sunt vânător ca iau un 5 sau 6.Ne pleacă tinerii din județ ca nu au locuri de munca, industrie nu este nimic nu funcționează corect dar monarhii și babele nu se dau sudului acasă și stau pe bani grei la catedră. Rușinos, credeam ca dacă a plecat Lazăr și a luat și gașca de pensionari dar mafia bolșevică nu se lasă!!! Cotizează bine mosnegii au de unde!!!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*