Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Accident cu două mașini la Vama. Trei persoane au fost rănite

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, pe raza localității Vama. Două mașini s-au ciocnit frontal. Din impact a rezultat rănirea a trei persoane.

like facebook, suceava, news, stiri„După ce li s-a acordat primele îngrijiri medicale, cei trei răniți, conștienți și cooperanți, au fost transportați la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului din Câmpulung Moldovenesc, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate”, susțin reprezentanții ISU Suceava.

Un tânăr de 29 de ani, din comuna Vatra Moldoviței, în timp ce conducea autoturismul în care se afla singur pe DJ 176 din comuna Vama, din direcția de mers comuna Frumosu spre comuna Vama, la un moment dat, ajuns în intersecția drumului județean cu strada Petru Rareș, în apropierea unei spocietăți comerciale a efectuat o manevră de schimbare a direcției de mers spre stânga pentru a pătrunde în interiorul societății, ocazie cu care nu s-a asigurat corespunzător și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus din direcția opusă de un bărbat de 24 de ani, din comuna Frumosu, cele două autovehicule intrând în coliziune frontală.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane, respectiv a ambilor conducători auto dar și a unui tânăr, de 27 de ani, din comuna Frumosu, pasager în autoturismul condus de șoferul de 24 de ani.

La Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc atât conducătorii auto cât și pasagerul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0, 00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care tuturor le-a fost recoltată câte o mostră biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*