Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

FOTO Două persoane lovite puternic de o mașină, la Rădăuți (Update)

Foto: Facebook/ Atentie Politia

Un bărbat cu probleme locomotorii a fost lovit puternic de o mașină, joi, pe strada Putnei din municipiul Rădăuți. Omul a fost dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Din ce am văzut și am auzit erau 5 elevi de la agricol cu doua mașini care se întreceau pe Putnei. Un golf și Mercedes. În golf erau 2 băieți în Mercedes erau 3 fete. Mercedesul sa făcut nevăzut”, susține unul dintre martorii la accident.

like facebook, suceava, news, stiriPolițiștii au început verificările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Potrivit acestora, în timp ce conducea autoturismul pe strada Putnei din municipiul Rădăuți, ajuns la intersecția cu strada Horodnicului, pe fondul neadaptării vitezei, un tânăr de 19 ani din comuna Voitinel, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe trotuarul din partea dreaptă a părţii carosabile, unde, a acroşat și accidentat ușor doi localnici de 66 şi de 71 de ani, după care a modificat locul accidentului, mutând autoturismul la o distanță de 73 de m față de locul de impact.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*