Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Sucevenii vor plăti mai mult pentru călătoriile cu autobuzele TPL. Proiectul privind majorarea prețului biletelor, pe masa consilierilor locali

Sucevenii vor plăti mai mult pentru călătoriile cu mijloacele de transport în comun din municipiul Suceava dacă în ședința de Consiliul Local va fi adoptat proiectul de hotărâre privind majorarea prețului biletelor.

Solicitarea de majorare vine din partea sindicaliştilor de la TPL, care se plânf de lipsa banilor, angajaţilor TPL nu li s-au plătit orele suplimentare, dar și că au printre cele mai mici salarii.

like facebook, suceava, news, stiriPropunerea lor este să se efectueze o creştere cu 25% a preţului biletelor, de la 2 lei pe călătorie la 2,5 lei pe călătorie.

„Sindicaliştii insistă, în continuare, să mărească preţurile la bilete. Însă, eu, ca primar, nu cred că este soluţia cea mai bună, dimpotrivă, sunt de părere că mărit ar trebui să fie numărul de călători. Nici acest lucru nu este foarte simplu, deşi în ultimul timp s-au făcut razii la transportatorii privaţi”, a declarat primarul Ion Lungu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*