Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Salarii majorate pentru personalul medical din cabinetele școlare din Suceava

Medicii și asistenții din cabinetele școlare din municipiul Suceava vor primi salariile majorate după ce Primăria Suceava a acceptat majorarea valorii contractului cu Direcția de Sănătate Publică.

Consiliul Local Suceava a aprobat contractul la valoarea de 3,256 milioane lei, pentru acest an, însă cheltuielile de personal sunt de 4,475 milioane de lei.  Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat că un proiect de hotărâre în acest sens  se va afla pe masa consilierilor locali în următoarea ședință.

like facebook, suceava, news, stiriEste o diferență de 1.218.753 de lei, deci 12 miliarde de lei vechi. Doamna prefect m-a asigurat că acești bani vor veni până la sfârșitul anului de la Guvernul României. Dă, Doamne, să fie așa! Dar am convenit să dăm această hotărâre pentru că medici sau personalul, cum se mai numesc, că acolo sunt și asistenți, personalul medical de la activitatea școlară nu pot să își primească salariile majorate”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Ion Lungu.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Salarii majorate pentru personalul medical din cabinetele școlare din Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*