Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Trei suceveni reținuți după ce au spart apartamentul unei femei și au furat tot ce au găsit mai de preț

Trei suceveni au fost reținuți pentru furt din locuință. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au efectuat o percheziție domiciliară, marți, pe raza municipiului Suceava, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat din locuinţă.

Perchezițiile au fost desfășurate încadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În fapt, 2 persoane sunt bănuite că, în ziua de 03 mai a.c., ar fi pătruns, prin forțarea și escaladarea geamului de la bucătărie, în apartamentul unei femei din municipiul Iași, de unde ar fi sustras bani și bunuri în cuantum de 2.000 de lei.

like facebook, suceava, news, stiriDe asemenea, o altă persoană ar fi asigurat locul comiterii faptei pe timpul desfășurării activității ilicite.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicatmijloace de probă și au pus în aplicare 3 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Biroului de Investigații Criminale Iași.

În baza probatoriului administrat încauză, cele 3 persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat au fost reținute pentru 24 de ore, fiind introduse în Arestul I.P.J. Iași, urmând a fi prezentate Parchetului de pe Judecătoria Iași cu propuneri legale.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Poliţiştii ieşeni au beneficiat desprijinul celor din cadrul Biroului de Investigații Criminale Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*