Miercuri 20 Februarie 2019, Actualizat acum 50 zile 12:00 am

 

Un producător de textile din Suceava: „Mulţi angajaţi pleacă în străinătate câte trei luni, dar le dăm concedii fără plată pentru că 95% dintre ei se întorc“

În cadrul fabricii din Suceava se realizează circa 20.000 – 35.000 de huse de scaune pentru avion, iar printre clienţii companiei se numără British Airways, Air France, Lufthansa, Ryanair sau Quatar.

Magdalena şi Lucian Pastramă, doi antreprenori din Suceava care activează în zona de producţie textilă, se confruntă cu fluctuaţia de personal, în contextul în care mulţi salariaţi aleg să plece o perioadă determinată de timp în străinătate pentru a lucra în agricultură, scrie zf.ro.

Cei doi antreprenori deţin trei businessuri în producţia textilă şi au în prezent 240 de angajaţi, faţă de 320 anul trecut.

like facebook, suceava, news, stiriAvem o fluctuaţie constantă de personal în fiecare an şi aceasta este determinată de mai mulţi factori: avem angajaţi care s-au pensionat, angajaţi plecaţi în concediu de maternitate, am încercat să eficientizăm producţia cu un număr mai mic de angajaţi, dar există şi un număr mare de angajaţi care şi-au luat concediu fără plată pentru a pleca pentru o perioadă de o lună sau trei la cules de căpşuni sau sparanghel. Preferăm să le dăm concedii fără plată pentru că 95% dintre ei se întorc şi pentru că am investit în ei“, a spus Magdalena Pastramă.

Continuarea pe ZFCorporate

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*