Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Bucovina, din nou pe lista destinaţiilor de lux pentru americani. Cu ce mâncăruri tradiționale s-au delectat

O companie care organizează excursii de lux a introdus judeţul Suceava într-un mare circuit turistic. Tour operatorul TCS World Travel, organizatorul de expeditii personalizate de lux cu jet privat, ales numarul 1 mondial de catre publicatia Travel + Leisure, a adaugat Bucovina si in anul 2018 in circuitul sau turistic.

like facebook, suceava, news, stiriPentru a treia oara pe aeroportul Suceava, Aeronava Boeing 757-200 aTAG Aviation, transformata din configuratia de baza de 233 pasageri in configuratie VIP de 57 de locuri pentru a asigura maximul de confort clientilor sai, a aterizat pe Aeroportul “Stefan cel Mare” Suceava la ora 09:56.

Potrivit reprezentantilor, turistii sositi in Bucovina, in numar de 57, au vizitat Manastirea Voronet si Manastirea Humorului, fiind foarte impresionati de “Albastrul Voronetului” si mai mult decat atat de obiectele de patrimoniu si vechimea acestora.

Extrem de incantati au fost si de masa traditionala organizata pentru ei, fiind primiti cu paine si sare, s-au delectat cu sarmale in cuib, ciulama de hribi, papanasi si apoi descoperind scrijelele, au facut coada pe mai multe randuri la plita incinsa pe care se coceau acestea. Un loc aparte a avut si afinata bucovineana. Surpriza a fost si faptul ca ouale incondeiate primite in dar la sosirea in Bucuresti isi au originea aici, in Bucovina.

Incantati de ce au gasit aici, au luat drept amintire, obiecte specifice zonei, de pe rafturile de suveniruri din locurile vizitate dar si din magazinul din aeroport.

Ca si anul trecut, in scurtul sejur in Romania, turistii au vizitat doar Bucurestiul si Bucovina.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*