Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Cum motivează judecătorii condamnarea de 30 de ani aplicată unui ţepar cu patru clase. Bărbatul a strâns condamnări de 225 de ani de închisoare

Deşi a absolvit doar patru clase, Ovidiu Rusu a reuşit să păcălească zeci de oameni dându-se drept procuror sau judecător şi obţinând de la aceştia sume foarte mari de bani. El se lăuda în urmă cu câţiva ani că ar fi strâns o avere de peste 700.000 de euro, scrie Adevarul.

Judecătorii motivează aplicarea pedepsei de 30 de ani de închisoare prin faptul că individul, deşi este închis de mai mulţi ani, a contiuat să comită tot felul de infracţiuni, fără ca perioada petrecută după gratii să-l reabiliteze în vreun fel.

like facebook, suceava, news, stiri„La încadrarea juridică a faptei instanţa de fond trebuia să aibă în vedere că infracţiunea ce face obiectul cauzei a fost comisă de inculpat în stare de recidivă postexecutorie, acesta săvârşind cu intenţie fapta prezentă după executarea (sau considerarea ca executată) a pedepsei de 4 ani închisoare”, au arătat judecătorii de la Curtea de Apel Suceava.

Citeste mai mult: adev.ro/p8pu9m


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Cum motivează judecătorii condamnarea de 30 de ani aplicată unui ţepar cu patru clase. Bărbatul a strâns condamnări de 225 de ani de închisoare | Moldova24

Lăsați un comentariu

*