Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Patru persoane rănite după ciocnirea dintre o mașină și un autocar

Patru persoane au fost rănite, duminică, într-un accident care a avut loc pe DN17, în localitatea Ilișești. Un autoturism și un autocar s-au ciocnit.Victimele au fost transportate la  Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava. Este vorba despre o femeie, tatăl acesteia şi doi copii, din mașină, care se deplasau dinspre Câmpulung Moldovenesc spre Suceava.
like facebook, suceava, news, stiri
Femeia se afla la volan, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului și a intrat în autocarul fără pasageri, care circula regulamentar.

În timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara localităţii Ilişeşti, pe fondul pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, o femeie de 39 de ani din municipiul C-lung Moldovenesc, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autobuzul condus de un bărbat de 57 de ani, din municipiul Suceava. Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto, a unui bărbat de 64 de ani şi a doi minori, de 13, respectiv de 6 ani, toţi din municipiul C-lung Moldovenesc, pasageri în autoturismul condus de femeia de 39 de ani. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”, precizează IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*