Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Un șofer a intrat cu mașina într-o căruță, apoi și-a văzut de drum. Căruțașul a fost rănit

Un șofer a intrat cu mașina într-o căruță, apoi a părăsit locul accidentului. Evenimentul rutier a avut loc sâmbătă, când în timp ce conducea atelajul hipo pe DJ 209A, între localitățile Mălini și Cornu Luncii, un bărbat de 37 de ani, din comuna Baia, a fost acroșat de o autoutilitară, al cărui conducătorul auto, a părăsit locul faptei. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a căruțașului.
like facebook, suceava, news, stiri
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma activităților operative întreprinse de polițiști, conducătorul auto implicat în accident a fost identificat ca fiind un bărbat de 66 de ani, din comuna Mălini, care a fost a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit IPJ Suceava, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*