Miercuri 20 Februarie 2019, Actualizat acum 50 zile 12:00 am

 

Vezi cine este femeia care a murit în accidentul de pe DN2!

Accidentul care a avut loc duminică pe DN2 s-a soldat cu moartea unei femei din Rădăuți. Este vorba despre Maria Trihuc, de 82 de ani, care se afla într-o Dacia Logan cu soțul său, rănit în accident și dus la spital.

like facebook, suceava, news, stiriAu intervenit modulul SMURD al Detașamentului Suceava, cu o ambulanță SMURD TIM și o autospecială pentru descarcerare, și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

„Din nefericire, una dintre victime, o femeie în vârstă de 82 de ani, era în stop cardio respirator, și în ciuda manevrelor de resuscitare executate de către salvatori, aceasta a fost declarată decedată. Celelalte două victime, conștiente, au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare”, transmit reprezentanții ISU Suceava.

Accidentul s-a produs după ce Ion Andreescu, de 65 de ani, din Iași, aflat la volanul unui autoturism Opel Corsa, a intrat în depășirea unui Logan condus de un bărbat de 84 de ani, din Rădăuți, Vasile Trihuc, în care se afla și soția acestuia, de 82 de ani. Bărbatul de pe Opel și-a dat seama că nu are timp să depășească a încercat să intre înapoi pe banda sa de mers, dar între timp șoferul de 84 de ani a frânat, așa că Opelul a ciocnit Loganul în spate. După impact Loganul s-a rotit pe șosea și a intrat într-o mașină Skoda, condusă de Cristian Hreniuc, de 30 de ani, din Botoșani.

FOTO Tragedie pe DN2! O femeie a murit, iar două persoane au fost rănite (Update)

loading...

Loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vezi cine este femeia care a murit în accidentul de pe DN2! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*