Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Două transporturi ilegale de lemn, oprite la Vama

Două transporturi ilegale de lemn au fost confiscate, joi, de polițiști, la Vama. La ora 15.30, o patrulă din cadrul Postului de poliție Vama a oprit pentru control pe DN 17, din comuna Vama, autoutilitara cu remorcă condusă de un bărbat de 27 de ani, din comuna Mălini, care transporta material lemnos.

like facebook, suceava, news, stiriÎntrucât existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos transportată și cea din documente, polițiștii au solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul transporta în plus față de cantitatea de 9,65 m.c. lemn rotund de esență rășinoase.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 3.213 lei, a fost confiscat și predată în custodie personalului silvic.

În jurul orei 19.20, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama, a oprit pentru control pe DJ 176, din comuna Vama, autoutilitara condusă de un bărbat de 33 de ani, din comuna Frumosu care transporta material lemnos.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos transportată și cea din documente, polițiștii au solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul transporta în plus față de cantitatea de 5,48 m.c. cherestea tivită de esență rășinoase.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 3.660 lei, a fost confiscat și predată în custodie personalului silvic.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*