Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Un adolescent beat și fără permis a distrus un sens giratoriu cu mașina

Un adolescent de 17 ani a urcat beat și fără permis la volanul unei mașini și a distrus atât autoturismul, cât și un sens giratoriu din orașul Liteni.

Accidentul a avut loc, vineri, în jurul orei 03.20. În timp ce conducea autoturismul cu numere de înmatriculare provizorii pe DJ 208A, pe raza oraşului Liteni, pe fondul neadaptării vitezei, un localnic de 17 ani, ce nu deţine permis de conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a pătruns pe rondul din sensul giratoriu, avariind autoturismul şi distrugând amenajamentul stradal.
like facebook, suceava, news, stiri
„Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un adolescent beat și fără permis a distrus un sens giratoriu cu mașina | Moldova24

Lăsați un comentariu

*