Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Urmărire penală în rem în cazul bărbatului găsit mort într-un beci, la Marginea

Procurorii suceveni au confirmat faptul că la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava s-a constituit o cauză penală privind infracțiunea de omor, după ce un bărbat a fost găsit mort într-un beci la Marginea, dar în prezent se efectuează urmărire penală în rem.

Având în vedere informaţiile vehiculate în spaţiul public privind cazul unui „bărbat dispărut, găsit mort într-un beci pe raza localităţii Marginea”, confirmăm faptul că la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava s-a constituit o cauză penală în vederea efectuării de cercetări cu privire la infracţiunea de omor, privind decesul unei persoane de sex masculin pe raza localităţii Marginea. În prezent se efectuează urmărire penală in rem, cu privire la faptă, pentru a se stabili circumstanţele în care a decedat victima, pentru identificarea eventualului autor al faptei şi pentru stabilirea existenţei răspunderii penale”, susțin procurorii.

Cadavrul unui bărbat de 37 de ani din localitate a fost găsit în beciul unui individ de 30 de ani, care se află în arest pentru o tâlhărie.

Totul a ieșit la iveală, marți, după ce anchetatorii au verificat beciul din gospodăria tatălui lui Stelian Rotari, individul de 30 de ani, care l-ar fi omorât pe consăteanul său Maricel Zlotari, de 37 de ani, în toamna anului trecut și l-a ascuns acolo.

like facebook, suceava, news, stiriO dată ce Rotari a fost arestat de polițiști pentru tâlhărie, la urechile polițiștilor au ajuns zvonuri potrivit cărora acesta ar fi săvârșit o crimă anul trecut și a îngropat cadavrul în beci, așa că anchetatorii au trecut la verificări.

Marți au fost găsite rămășițele lui Maricel Zlotari în beciul tatălui lui Stelian Rotari. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cum a fost comisă crima.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Urmărire penală în rem în cazul bărbatului găsit mort într-un beci, la Marginea | Moldova24

Lăsați un comentariu

*