Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Un celebru interpret de muzică populară din Bucovina, prădat de hoți în Spania. Poliția spaniolă a ridicat amprente și are o listă de suspecți

Un celebru interpret de muzică populară din Bucovina a fost prădat de hoți în Spania. Cântărețul Marius Zgâianu a rămas fără un costum unicat pe care îl deținea în mașina sa.

Autoturismul i-a fost spart de hoți, care i-au furat valiza cu costumul popular. Interpretul a cerut ajutorul polițiștilor spanioli, care au un cerc de suspecți.

like facebook, suceava, news, stiri„Facem un apel către toți românii din Zaragoza dar și din celelalte comunități românești din Spania sau către oricine se sesizează asupra subiectului de mai jos! În data de 23 Aprilie, între orele 19.30-20.00, în Parcul de Distracții din Zaragoza mi-a fost furată valiza în care se afla costumul popular cu care am realizat programul artistic din acea zi, prin spargerea mașinii în care se afla depozitată. Este vorba despre costumul care apare în fotografiile de mai jos, făcute în acea zi (cămașă cu model maro, poale, curea cu mărgele, ițari, cizme din piele). Poliția spaniolă a ridicat amprente și desfășoară o anchetă, având și o listă de suspecți cu cei care s-au aflat în preajma mașinii care a fost spartă și din al cărei portbagaj a fost furat geamantanul cu întreg costumul meu. Întrucât chiar și hoțul poate citi acest mesaj, precizez că acest costum este UNICAT, nicăieri în lume nemaigăsind-se piese identice! DACĂ_ESTE_SCOS_LA_VÂNZARE_SAU_ÎL_VEDEȚI_ÎMBRĂCAT_DE_CINEVA, vă rugăm să ne anunțați, întrucât piesele costumului constituie bunuri furate și nu se poate face vreo dovadă a achiziției lor legale de către altcineva, astfel încât persoana/persoanele în a căror posesie vor ajunge nu se vor putea bucura de acestea! Prin acest mesaj urmărim recuperarea costumului și nu denigrarea comunității, de aceea vă rugăm să vă abțineți de la comentarii care nu contribuie în nici un fel la recuperarea prejudiciului”, este apelul interpretului.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un celebru interpret de muzică populară din Bucovina, prădat de hoți în Spania. Poliția spaniolă a ridicat amprente și are o listă de suspecți | Moldova24

Lăsați un comentariu

*