Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO! Gospodărie cuprinsă de flăcări. Mai multe animale şi păsări au ars în incendiu

Un incendiu puternic a avut loc, luni, la o gospodărie din localitatea Costâna din comuna Todireşti. Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Todirești, au intervenit cu patru autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, ardea un adăpost de animale, cu pericol de propagare a flăcărilor la casa de locuit și la alte construcții învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 10:05.

like facebook, suceava, news, stiriAu ars: adăpostul de animale pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați, materiale din lemn, utilaje gospodărești, 10 baloți de paie, 2 butelii de aragaz (care au explodat) și altele. În incendiu au pierit o vacă, o oaie, un miel și 150 de pui de păsări de curte, iar 8 capre și 50 de păsări de curte au fost salvate din interiorul clădirii cuprinse de flăcări. S-a degradat parțial acoperișul casei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de echipamente de iluminat cu defecțiuni, potrivit ISU Suceava.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa proprietarului și celelalte clădiri învecinate, cu bunurile aferente.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*