Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

FOTO Tragedie! Italian mort în accidentul de la Câmpulung Moldovenesc

Mașina care s-a izbit într-un stâlp, la Câmpulung Moldovenesc, aparținea unor italieni. Victima care a rămas încarcerată în urma accidentului a murit la spital.

Un bărbat de 70 de ani, din Mirano, Italia, Bernardo Patalero, conducea autoturismul marca Opel Meriva, în care se afla Nina Gilca, de 65 de ani, tot din Mirano, pe str. Calea Transilvaniei din mun Campulung Moldovenesc, din direcția Suceava spre Vatra Dornei, iar la un moment dat, ajuns în dreptul Pensiunii Monoir, cel mai probabil din cauza faptului că a adormit la volan sau din cauze medicale, pe un sector in linie dreapta, carosabilul fiind uscat, a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune frontala cu un stalp din beton al retelei electrice amplasat pe marginea din dreapta a drumului.

În urma accidentului, șoferul a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la spital, dar a murit la scurt timp. Pasagera a suferit leziuni ușoare, fiind transportată la Spitalul Suceava. Trupul italianului a fost transportat la morga Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului, urmând a se dispune necropsia acestuia.

FOTO Accident la Câmpulung Moldovenesc! Două persoane rănite după ce au intrat cu mașina într-un stâlp


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*