Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Un adolescent de 15 ani a furat mașina tatălui său și a gonit cu poliția pe urmele sale

Un adolescent de 15 ani, din Voitinel, a furat mașina tatălui său și a ieșit cu ea la plimbare. Sâmbătă seară, în timp acționa pe raza comunei Voitinel, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, a observat un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr ce părea a fi minor, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea autoturismului cu autospeciala de poliție, însă tânărul de la volan a continuat deplasarea circa 400 de metri, după care a pătruns brusc în curtea unui imobil, a oprit mașina și a coborât, cu intenția de a pătrunde în imobil, însă a fost somat de polițiști și s-a oprit.
like facebook, suceava, news, stiri
Cu ocazia legitimării, polițiștii au stabilit faptul că, tânărul de la volan este un localnic de 15 ani, care locuiește în imobilul în curtea căruia a pătruns, nu posedă permis de conducere și a luat autoturismul ce aparține tatălui său fără știrea acestuia.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt în scop de folosință” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*