Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Femeie din Siret cercetată pentru trafic cu produse toxice

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Suceava au desfăşurat, sâmbătă, activităţi specifice pe linia prevenirii, identificării şi sancţionării faptelor contravenţionale şi penale la regimul produselor destinate protecţiei plantelor, în centrul comercial Bazar din municipiul Suceava şi Piaţa agroalimentară din oraşul Siret, precum și pe linia respectării regimului armelor și munițiilor.

În cadrul acțiunii a fost constatată o infracțiune și au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.500 lei, toate la Legea 295/2004, privind regimul armelor și al munițiilor.

like facebook, suceava, news, stiriTotodată, au fost indisponibilizate 148 de plicuri, de diferite gramaje, cu produse de protecție a plantelor (insecticide și fungicide), în greutate de aproximativ 3 kg.

În urma controlului efectuat în incinta Pieţei Agroalimentare Siret, polițiștii au identificat o localnică de 60 de ani, care oferea spre vânzare produse destinate combaterii dăunătorilor, din categoria substanţelor toxice, de provenienţă ucraineană, fără a deţine autorizaţiile prevăzute de lege în acest sens. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „trafic de produse sau substanţe toxice”, fiind indisponibilizate 148 pungi de gramaje diferite, cu insecticide şi fungicide sub formă de pulbere şi substanţă lichidă, produse despre care, persoana depistată a declarat că le-a achiziţionat din Centrul Comercial Bazar Suceava, în scop de revânzare.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Femeie din Siret cercetată pentru trafic cu produse toxice | Moldova24
  2. Femeie din Siret cercetată pentru trafic cu produse toxice - ..:: Radio Jurnal Spiritual ::..

Lăsați un comentariu

*