Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Sucevean acuzat de viol şi omor prin tortură după ce a abuzat sexual şi ucis o tânără pe o plajă

Alexandru Caliniuc a fost pus sub acuzare de procurorii belgieni, în sarcina lui fiind reţinute infracţiunile de omor prin tortură şi viol. Acesta este acuzat că a violat şi omorât o tânără de 27 de ani, pe care a filmat-o cu telefonul mobil în timp ce se afla în agonie. Suceveanul riscă de la 30 de ani de închisoare până la detenţie pe viaţă, scrie Adevarul.

Alexandru Caliniuc (23 de ani), din oraşul Salcea, judeţul Suceava, nu recunoaşte faptul că a omorât-o pe Sofia Muylle. Acesta susţine doar că a violat-o pe belgiancă. Suceveanul a picat testul poligraf, iar ADN-ul său a fost găsit pe trupul victimei. În plus, imaginile de pe camerele video îl plasează pe Caliniuc în preajma crimei. Anchetatorii belgieni au găsit în telefonul lui Caliniuc o filmare în care individul apare alături de victima sa aflată în agonie.

like facebook, suceava, news, stiriChiar şi aşa, suceveanul nu recunoaşte crima, el spunând că doar a violat-o pe femeie. Profilul ADN al lui Alexandru Caliniuc, suceveanul suspectat că ar fi omorât-o pe belgianca Sofia Muylle, corespunde cu urmele găsite pe corpul tinerei, au transmis procurorii belgieni. Anchetatorii au arătat că urme de spermă ce proveneau de la Caliniuc au fost descoperite pe trupul neînsufleţit al Sofiei, sugerând că acesta ar fi violat-o pe belgiancă înainte de a o omorî.

Conform autopsiei, belgianca a murit în noaptea de 21 spre 22 ianuarie 2017, având un plămân plin de nisip. Ucigaşul i-a ţinut acoperită gura atât de mult, încă Sofia nu a mai putut să respire.

Citeste mai mult: adev.ro/p7u1ef


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Sucevean acuzat de viol şi omor prin tortură după ce a abuzat sexual şi ucis o tânără pe o plajă | Moldova24

Lăsați un comentariu

*