Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

VIDEO! Șofer din Rădăuți filmat în timp ce conducea în zig-zag. Cât a arătat etilotestul

Un șofer de 57 de ani, din municipiul Rădăuți, s-a urcat la volan deși era băut. Marți, 24 aprilie, Secţia 1 Poliţie Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată despre faptul că un autoturism care circulă pe raza comunei Fântâna Mare are o deplasare sinuoasă și prezintă risc pentru siguranța participanților la traficul rutier.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autoturismul a fost oprit pe DN 2, pe raza comunei Fântâna Mare, iar conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat de 57 de ani din municipiul Rădăuți, pe nume Ion Filote.
like facebook, suceava, news, stiri
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Inconștiență la volan! Șofer cu alcoolemie de 1,41 mg/l!

Publiée par Dănuţ Zuzeac sur mercredi 25 avril 2018


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*