Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

I-a luat casa foc din cauza mâncării uitate pe aragaz. Patru echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea focului

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Slatina și ai Serviciului Privat pentru Situații de Urgență Cornu Luncii, au intervenit cu patru autospeciale cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit, luni, la o gospodărie din satul Berla, comuna Slatina.
like facebook, suceava, news, stiri
La sosirea echipajelor, ardeau acoperișul casei și o bucătărie de vară, cu pericol de propagare la întreaga locuință și la două anexe învecinate. Incendiul a fost lichidat la ora 13:55.

Au ars acoperișul casei de locuit pe aproximativ 70 de metri pătrați și bucătăria de vară pe 10 metri pătrați. S-au degradat aproximativ 30 de metri pătrați din pereții portanți ai locuinței.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost flacăra provenită de la o mașină de gătit (aragaz) nesupravegheată, susțin pompierii.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și cele două anexe gospodărești.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. I-a luat casa foc din cauza mâncării uitate pe aragaz. Patru echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea focului | Moldova24

Lăsați un comentariu

*