Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Un antrenor și trei jucători au bătut un arbitru la un meci din Suceava. Cum au fost pedepsiți

Un arbitru la un meci de liga a IV-a  din Suceava s-a ales cu lovituri puternice din partea unui antrenor și a trei jucători. Totul s-a petrecut pe 15 aprilie, la meciul dintre CS Gura Humorului și ACS Șomuz Fălticeni, Liga a IV-a INTERCONTI, seniori, unde a arbitrat Adrian  Savu, iar observator a fost Marius Șuhan.

like facebook, suceava, news, stiriDin raportul de arbitraj al arbitrului cat si din raportul observatorului, s-au constatat că in min. 58. dupa marcarea celui de–al treilea gol de catre echipa oaspete (ACS SOMUZ FALTICENI ), portarul echipei gazda (CS GURA HUMORULUI) a fost eliminat pentru cumul de avertismente care a ripostat prin lovirea cu palmele peste fata arbitrului jocului si cu piciorul in zona inghinala.

In meleul format de catre jucatorii care protestau la decizia arbitrului, jucatorul Răzvan Pătrascu l-a lovit cu palma peste gatul arbitrului. Jucatorul de rezerva Alexandru Andronic a intrat pe terenul de joc, lovind cu piciorul si tragand in mod repetat de urechi pe arbitrul jocului, apoi si antrenorul echipei gazda, Robert Moloce s-a dus spre zona de conflict unde l-a lovit de 3-4 ori cu pumnul pe arbitru. Dupa toate acestea au intervenit Jandarmeria si Politia Locala pentru aplanarea conflictului.

Arbitru și-a pierdut pe moment cunostinta, apoi a fluierat sfarsitul jocului.

Comisia AJF Suceava a decis astfel: „omologheaza jocul cu 3-0 in favoarea echipei ACS SOMUZ FALTICENI si sanctioneaza clubul CS GURA HUMORULUI cu 400 lei penalitate sportiva, cf.art. 83.5.a din RD AJF 2017; suspenda jucatorul NEGREA PETRU ADRIAN de la echipa CS GURA HUMORULUI pentru 12 etape si 2000 lei penalitate sportiva , cf. art.65 din RD AJF 2017, suspenda jucatorul PATRASCU RAZVAN de la echipa CS GURA HUMORULUI pentru 6 etape si 2000 lei penalitate sportiva, cf.art. 65 din RD AJF 2017; suspenda jucatorul ANDRONIC ALEXANDRU de la echipa CS GURA HUMORULUI pentru 12 etape si 2000 lei penalitate sportiva , cf.art. 65 din RD AJF 2017; suspenda antrenorul echipei CS GURA HUMORULUI, MOLOCE ROBERT pentru 12 etape si 2000 lei penalitate sportiva, cf.art 65 din RD AJF 2017”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*