Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

VIDEO! Revoltă de la pământ! Oamenii dintr-un sat, nemulțumiți că li se încalcă dreptul de proprietate. Polițiștii și jandarmii, mobilizați la fața locului

Revoltă într-o localitate din județul Suceava, unde zeci de localnici s-au arătat nemulțumiți de faptul că o firmă care deține o balastieră în zonă le-ar fi încălcat dreptul de proprietate. Este vorba despre aproximativ 40 de localnici din comuna Fântânele, care au acuzat că o firmă din Botoșani, care efectuează lucrări de exploatare pe râul Siret, respectiv SC Cornel S Floor SRL, nu ar fi respectat limitele proprietăților, trecând peste pășunea lor.

like facebook, suceava, news, stiriMai multe echipaje de jandarmi și polițiști s-au deplasat la locul respectiv, luni, pentru a asigura ordinea și a interveni în caz de nevoie.

Totodată, în zonă au ajuns reprezentanți ai firmei din Botoșani, ai conducerii Primăriei Fântânele, dar și ai Oficiului de Cadastru și APIA.

„O comisie a arătat că suprafața de exploatare a firmei din Botoșani este respectată, iar oamenii au înțeles. S-au făcut delimitări, s-au marcat cu țăruși astfel încât să nu mai existe probleme”, ne-a declarat prefectul județului Suceava, Mirela Adomnicăi.

Potrivit prefectului, oamenii au văzut că exploatarea se face pe albia respectivă și nu le sunt încălcate limitele de proprietate.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. VIDEO! Revoltă de la pământ! Oamenii dintr-un sat, nemulțumiți că li se încalcă dreptul de proprietate. Polițiștii și jandarmii, mobilizați la fața locului | Moldova24

Lăsați un comentariu

*