Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Au furat florile de pe morminte dintr-un cimitir și voiau să le vândă. Doi tineri din Șcheia, prinși de jandarmi

Doi tineri din comuna Șcheia au furat flori din cimitirul localității Sfântu Ilie pe care urmau să le vândă. Sambătă, 21aprilie a.c., in jurul orei 00.30, o patrulă de jandarmerie, aflată în serviciul de patrulare pe raza localității Șcheia, a observat că cei doi tineri  aveau asupra lor două sacoșe voluminoase.

like facebook, suceava, news, stiriÎntrucât unul dintre tineri era cunoscut ca având antecedente penale, jandarmii i-au oprit pe aceștia și le-au controlat bagajele.

În urma verificărilor, jandarmii au constatat că tinerii, în vârstă de 19 și 21 de ani, cu domiciliul în comuna Șcheia, au furat din cumitirul localității Sfântul Ilie peste 2000 de fire de narcise și aproximativ 100 de fire de lalele.

„În cauză au fost întocmite actele de sesizare privind săvârșirea unei fapte susceptibile de a fi infracțiunea de furt calificat, iar cei doi tineri au fost predați Postului de Poliție Șcheia pentru continuarea cercetărilor”, susțin reprezentanții Jandarmeriei Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO Au furat florile de pe morminte dintr-un cimitir și voiau să le vândă. Doi tineri din Șcheia, prinși de jandarmi | Moldova24

Lăsați un comentariu

*