Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Accident produs de un bătrân de 78 de ani, chiar la plecarea cu mașina de pe loc

Un accident rutier a avut loc sâmbătă după-amiază, pe strada Argestru din municipiul Vatra Dornei. În timp ce conducea autoturismul, la plecarea din faţa locuinţei sale situată pe strada Argestru din municipiul Vatra Dornei, un localnic de 78 de ani, a pătruns pe sensul opus de mers şi nu s-a asigurat la revenirea pe sensul său de mers, acroşând autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 31 de ani, din județul Maramureș, pe care l-a proiectat în parapetul metalic de pe partea dreaptă.
like facebook, suceava, news, stiri
În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 52 de ani, din județul Maramureș, pasageră în autoturismul care circula regulamentar și care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se menționează într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident produs de un bătrân de 78 de ani, chiar la plecarea cu mașina de pe loc | Moldova24

Lăsați un comentariu

*