Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Contrabandist pus sub control judiciar. Avea peste 3.500 de pachete de țigări într-un Peugeot

Un bărbat a fost reținut, apoi pus sub control judiciar după ce în mașina sa polițiștii au găsit peste 3.500 de pachete de țigări de contrabandă.

Joi, 19 aprilie, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul C.O.A. pentru săvârșirea infracţiunii de contrabandă.

like facebook, suceava, news, stiriAnchetatorii arată că în data de 18 aprilie, acesta a deținut și transportat cu autoturismul marca Peugeot 607, de culoare gri, înmatriculat în Bulgaria un număr de 3.503 pachete de țigări mărcile Rothmans și Marble, de provenienţă extracomunitară, bunuri care trebuiau plasate sub un regim vamal, cunoscând că provin din contrabandă.

Prin ordonanţa din 18.04.2018, faţă de suspectul C.O.A. s-a dispus reţinerea pe o durată de 24 de ore, începând de la data de 18.04.2018 ora 21.10, iar prin ordonanţa procurorului de caz din data de 19.04.2018, s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile faţă de inculpat, stabilindu-se mai multe obligaţii printre care şi aceea de a nu depăşi limitele teritoriale ale localităţii de domiciliu Bădeuţi. Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, susțin procurorii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Contrabandist pus sub control judiciar. Avea peste 3.500 de pachete de țigări într-un Peugeot | Moldova24

Lăsați un comentariu

*