Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Un tânăr beat circula cu mașina în zig-zag. Ce a făcut când a dat cu ochii de poliție

Un tânăr de 21 de ani s-a urcat beat și fără permis la volan și a ieșit la plimbare, în noaptea de miercuri spre joi, pe raza localității Berchișești. Un echipaj de poliție din cadrul Secției de la Gura Humorului a observat faptul că din sens opus se apropia un autovehicul care avea o deplasare sinuoasă, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia, autoturismul fiind blocat după aproximativ 3 km.

like facebook, suceava, news, stiriConducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 21 de ani din comuna Păltinoasa, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul ce aparţine unui bărbat din comuna Ciprian Porumbescu a fost sustras în jurul orei 22.30. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „furt”, ce va fi soluționat procedural”, precizează reprezentanții IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*