Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Un tânăr din Rădăuți și un bărbat din Câmpulung, prinși cu țigări de contrabandă în mașini

Un tânăr din Rădăuți și un bărbat din Câmpulung Moldovenesc s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși cu țigări de contrabandă în mașini, miercuri.

În timp ce acționa pe DN 2E, pe tronsonul Cacica-Păltinoasa, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului, a oprit pentru control autoturismul condus de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Rădăuţi.

În urma controlului autovehiculului, polițiștii au identificat în portbagaj 3.503 pachete cu ţigări, cu și fără timbru fiscal, bunuri pentru care, tânărul nu a putut prezenta documente legale de proveniență.

Țigările în valoare de circa 35.030 lei au fost confiscate, iar autoturismul în valoare de circa 4.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul poliției.
like facebook, suceava, news, stiri
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.

O patrulă din cadrul Secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului, a oprit pentru control pe DN 2E, Cacica – Păltinoasa, autoturismul condus de un bărbat de 62 de ani din municipiul C-lung Moldovenesc.

În urma controlului autovehiculului, polițiștii au identificat în portbagaj ascunse în patru recipienți din plastic și umpluți cu piatră de mozaic, 260 de pachete cu ţigări de provenienţă extra-comunitară, fără timbru fiscal, bunuri pentru care, bărbatul nu a putut prezenta documente legale de proveniență.

Țigările în valoare de circa 2.600 lei au fost confiscate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*