Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Mașină cu acte false, condusă de un bărbat, la Marginea. Individul este cercetat acum pentru cinci infracțiuni

Luni, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN 2E, din comuna Marginea, autoturismul condus de un bărbat de 50 de ani din judeţul Bistrița-Năsăud.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că documentele prezentate de conducătorul auto, respectiv certificatul de înmatriculare, polița RCA, precum și dovada efectuării ITP-ului aparţin unui alt autoturism care a fost radiat din circulație la 13.03.2017, deşi pe certificatul de înmatriculare prezentat, erau înscrise caracteristicile autoturismului condus și nu ale autoturismului căruia i-au fost eliberate documentele.
like facebook, suceava, news, stiri
Totodată, autoturismul condus de bărbatul de 50 de ani, figura radiat din circulație din 18.04.2018.

Potrivit IPJ Suceava, în cauză s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, complicitate la ”fals material în înscrisuri oficiale”, „fals material în înscrisuri oficiale” şi de „uz de fals”, ce va fi soluţionat procedural.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Mașină cu acte false, condusă de un bărbat, la Marginea. Individul este cercetat acum pentru cinci infracțiuni | Moldova24

Lăsați un comentariu

*