Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Concert susținut de Tudor Gheorghe, vineri, la Suceava

Renumitul artist Tudor Gheorghe va susține un cert, vineri, 20 aprilie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. Cu o nouă orchestraţie a dirijorului şi orchestratorului Marius Hristescu şi o interpretare inedită, aşa cum ne-a obişnuit maestrul Tudor Gheorghe, muzica anilor ’60-’70 va prinde viaţă pe 20 aprilie la sala Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, alături de membrii orchestrei CONCERTINO din Chişinău.

like facebook, suceava, news, stiriParcursul vieţii sale culturale n-a fost făcut pe zigzaguri, pe “modă”. N-a ţinut cont de curente, nu s-a luat după nimeni, ci doar după el însuşi. De aceea, Tudor Gheorghe este un personaj singular în peisajul culturii române, reuşind să aibă un public “ales”, după chipul şi asemănarea sa. Cu cât se îndepărtează mai mult de latura histrionică a showbiz-ului şi se duce în profunzimea lucrurilor culturale, publicul vine cu interes, în număr din ce în ce mai mare, la spectacolele sale.

Biletele costa 90 lei (80 lei pentru elevi, studenti si pensionari ) si pot fi cumparate de la secretariatul Casei de Cultura a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230 523 718.

Evenimentul va începe la ora 19.00.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*