Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Ion Lungu, de la conferința Smart Cities Cee: Avem încă mult de lucru, dar suntem pe drumul cel bun în ceea ce privește transformarea administrării orașului nostru în una inteligentă

Primarul municipiului Suceava a participat la Conferința Smart Cities Cee de la Cluj Napoca, unde au fost prezenți reprezentanți ai autorităților locale din România, reprezentanți ai unor importante orașe europene precum și reprezentanți ai Comisiei Europene.

like facebook, suceava, news, stiriLungu a prezentat la panelul pe transport şi mobilitate, proiectele municipalității privind transportul electric: autobuze electrice, maşini electrice, biciclete electrice.

Avem încă mult de lucru, dar suntem pe drumul cel bun în ceea ce privește transformarea administrării orașului nostru în una inteligentă, de tip Smart City”, a precizat edilul.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Ion Lungu, de la conferința Smart Cities Cee: Avem încă mult de lucru, dar suntem pe drumul cel bun în ceea ce privește transformarea administrării orașului nostru în una inteligentă | Moldova24

Lăsați un comentariu

*