Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Ambulanţe folosite pe post de taxi de către două cerşetoare: „Cât echipajul face foile, ele fug la cerşit în oraş”

Sucevenii şi-au făcut un obicei din a suna la 112 şi a solicita ambulanţe pentru tot felul de motive. De multe ori, aceste apeluri pun aiurea pe drumuri autosanitarele Servicului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava, potrivit Adevărul.ro.

Conform conducerii de la SAJ Suceava una din cinci solicitări este făcută abuziv. De circa trei luni de zile, ambulanţierii suceveni sunt puşi pe drumuri de către două femei, mamă şi fiică, din comuna Slatina. Acestea au probleme psihice şi sună zilnic ori de câte ori le vine cheful şi solicită intervenţia unei ambulanţe. Cele două femei sună la 112 şi spun că una dintre ele se simte rău şi că are nevoie de asistenţă medicală.

like facebook, suceava, news, stiriCum medicii nu au de unde şti dacă apelul este real, se deplasează din Suceava la Slatina şi de cele mai multe ori le preiau pe cele două femei şi le aduc la Spitalul Judeţean Suceava. Odată ajunse în municipiul Suceava, cele două îşi revin subit şi nu mai au nicio problemă medicală. Ele se fac nevăzute şi se duc la cerşit prin oraş.

Cât echipajul face foile, ele fug la cerşit în oraş. Fiind cu probleme psihice, nici nu pot fi amendate de poliţie. De aproape trei luni, sună de 3 – 4 ori pe zi”, a declarat pentru Monitorul de Suceava doctorul Alexandru Lăzăreanu, managerul SAJ Suceava.

Citeste mai mult: adev.ro/p7dgk1


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Ambulanţe folosite pe post de taxi de către două cerşetoare: „Cât echipajul face foile, ele fug la cerşit în oraş” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*