Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Soluție găsită de o primărie din Suceava pentru ca locuitării să nu mai care apă de la distanțe uriașe. În ce investește peste două milioane de lei

Locuitorii unei localități din județul Suceava au fost nevoiți, în vreme de secetă, să care apa pentru băut sau pentru animale de la distanțe de kilometri întregi, dar conducerea primăriei a găsit o soluție pentru ca această situație să nu mai apară.

Primăria Coșna a scos la licitație proiectarea și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiție “Captare si alimentare cu apa in sat Cosna, comuna Cosna, judetul Suceava”.

like facebook, suceava, news, stiriComuna Cosna are in componenta cinci sate: Cosna, Podu Cosnei, Valea Bancului si Romanesti. Populatia din localitatea Cosna este de 1500 locuitori care isi asigura apa potabila necesara uzului gospodaresc, din apa din panza freatica a acestei zone. In vara anul 2012 toate fintinile si izvoarele au secat, locuitorii au fost astfel nevoiti sa transporte apa potabila, vitala unui trai civilizat de la mari distante.

Valoarea estimata este de 2,384,007 RON.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*