Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO Panică într-un bloc din Suceava din cauza unui incendiu. Cinci persoane s-au intoxicat cu fum

Un incendiu a izbucnit, luni noapte, la un apartament dintr-un bloc din municipiul Suceava, în spatele Poștei centrale. Pompierii au intervenit imediat și au stins focul.

like facebook, suceava, news, stiriDin cauza fumului puternic de pe casa scării, mulți dintre locatari s-au autoevacuat. Două persoane au fost evacuate de pompieri, iar 23 au ieșit singure din locuințe, respectiv 19 adulți și patru copii.

Din primele informații cinci persoane au primit îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu fum. Două dintre ele au fost transportate la spital.

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la un apartament situat la primul etaj al unui bloc de locuințe, din municipiul Suceava. Pompierii au fost sprijiniți de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. La sosirea echipajelor, ardea interiorul unei camere, pe o suprafață de aproximativ 35 de metri pătrați, iar casa scării era inundată cu fum. Salvatorii au localizat și lichidat incendiul, concomitent cu ventilarea naturală a apartamentului și a casei scării.  23 de persoane (dintre care, patru minori) s-au autoevacuat. Pompierii militari au evacuat două persoane, dintre care, un minor cu probleme respiratorii, căruia i s-a administrat oxigen pe timpul coborârii din bloc. Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean a monitorizat din punct de vedere medical cinci persoane, iar dintre acestea, două au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare. Au ars obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică și materiale textile din cameră. S-au degradat finisajele interioare ale apartamentului, precum și finisajele, tencuiala și alte bunuri de pe casa scării”, arată ISU Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*